Een spannende plek waar kinderen uit het basisonderwijs de fascinerende wereld van techniek & technologie kunnen ontdekken! 

#INTERACTIE #EXPERIMENTEREN #CREATIVITEIT #ONTDEKKEN #PROBLEEMOPLOSSEND DENKEN #AVONTUURLIJK #NIEUWSGIERIG
Meteen Aanmelden

Lesaanbod

In onze lessen komen 21 eeuwse vaardigheden, zoals oplossend en creatief denken, programmeren, werken met media en data aan bod. Daarnaast komen ook de kerndoelen uit oriëntatie op jezelf en de wereld aan bod.

Per les geven wij aan welke kern- en/of  aanbodsdoelen er aan bod komen, zodat de school in het kader van NSMV eigen lessen zou kunnen schrappen.

Techlab afb1

Lessen

Praktische informatie bezoek Techlab

Leerlingen gaan 1,5 uur praktisch en in kleine groepje aan de slag met een techniek of technologieles. De leerlingen krijgen begeleiding van de docent van het Techlab, uiteraard stellen we assistentie van de meegekomen leerkracht zeer op prijs. Enkele hulpouders zijn altijd welkom. 

Jullie zijn als school zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar het Techlab. 

Per gastles hebben wij plaats voor een groep van maximaal 30 leerlingen. 

Dagen en tijdstippen voor het plannen van gastlessen bepalen we in overleg.

Je kunt je via onderstaande knop aanmelden. Wij nemen dan contact met je op om vast te leggen welke les jullie komen volgen en een geschikte datum en tijdstip te bepalen. Daarna volgt een definitieve bevestiging met de afspraken die we hebben gemaakt.

Aanmelden

Powered by

Volg ons op de Socials